Online
Proeverijen

De Meisjes maken wijn leuk! Begrijpbare en vrolijke proeverijen waar iedereen blij van wordt! Langdradige verhalen over appellations of chaptaliseren zullen je bespaard blijven. Doordat wij veel wijnen zelf importeren hebben de Meisjes de wijnboeren zelf mogen ontmoeten en kennen het échte verhaal achter de wijn!

Wijn proeven kan eigenlijk overal, dus ook online! Mis je het ook zo om gezellig met je vrienden, familie en collega's af te spreken? Misschien is het organiseren van een online wijnproeverij de oplossing! 

Stel zelf jouw ideale wijnpakket samen. Heerlijke wijnen, mooie kazen, droge worst, luxe nootjes en eventueel een bijzonder verpakking. Wij zorgen ervoor dat iedereen het wijnpakket op tijd ontvangt met een handgeschreven boodschap vanuit jou. Doormiddel van een linkje naar een videomeeting, komt iedereen samen. Een Meisje van de Wijn begint met een snelcursus "hoe proef ik wijn" en vertelt alles over de wijnen in jouw glas. De wijnproeverij duurt ongeveer een uurtje en er is ook voldoende tijd om al jouw wijnvragen te stellen. 

Een online wijnproeverij met de Meisjes is al mogelijk vanaf 50 personen en een pakket is al samen te stellen vanaf 39,-.

Wil je meer informatie of een idee op maat? Bel of mail ons dan gerust, wij denken graag met je mee!


Helaas is het in verband met Covid-19 op dit moment niet mogelijk om een wijnproeverij voor thuis te boeken. We kunnen niet wachten om al onze verhalen weer live te vertellen. Hopelijk kan dat weer zo snel mogelijk! 

Wil je een compleet verzorgde proeverij thuis? Of eens uitpakken tijdens de vrijdagmiddagborrel op de zaak? Liever op een van onze eigen locaties tussen de wijnflessen? Ook hebben wij een aantal partners met bijzondere locaties, denk aan bijvoorbeeld een fort in de Hollandse waterlinie, een ridderzaal in Utrecht of tussen de Nederlandse wijngaarden. Wij nemen alle materialen mee én zorgen voor de gezelligheid.

Relax! Wijnproeverijen hoeven helemaal niet saai te zijn!

Basisprijzen
Upgrades

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met jou op! Liever zelf contact opnemen? Klik dan HIER!

Contact
Meisjes van de Wijn
info@meisjesvandewijn.nl
085-489 44 47
Francis Baconstraat 5a
6718 XA Ede
Social
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • YouTube - grijze cirkel
Links

© 2021 Meisjes van de Wijn