• Sanne

Dubbel indruk maken met The Black Shiraz

Maak dubbel indruk met deze geweldige wijn!

Ik zal eerlijk zijn. Toen ik deze wijn kocht keek ik in eerste instantie nauwelijks naar waar hij vandaan kwam of van welke druif hij gemaakt was. Hij trok mijn aandacht door het ongelofelijk stoere etiket.

The black Shiraz staart je aan in de winkel vanuit een metalen plaatje op de fles. Deze fles wil je

oppakken en bekijken. Toen ik zag dat hij ook nog eens uit Australië komt en gemaakt is van 100%

Shiraz werd ik nog enthousiaster. Mocht dat niet zo zijn geweest had ik hem waarschijnlijk alsnog

gekocht. Dit is echt zo’n fles die je bewaard als hij leeg is, of heel goed cadeau kan doen. Geen

standaard fles maar iets waar je absoluut mee aan kunt komen op een verjaardag of etentje.

En dan natuurlijk de vraag. Hoe smaakt hij? Ik kan je vertellen dat alles klopt aan deze wijn. Zoals de fles doet voorkomen, zo smaakt hij ook. Krachtig vol rood. Stoer. Temperamentvol. Een: 'ik wil nog een slok' en 'waarom gaat hij zo snel leeg' wijn. In ieder geval als je van krachtig rood houdt natuurlijk! Zowel in de geur als in de smaak komt drop voor. Donkerrood fruit in combinatie met kruidige tonen. Heerlijk vol en ook een fijne bijkomstigheid: de tannines zijn eerder zacht dan stroef te noemen. Perfecte wijn dus voor aankomende zomer. Want geloof me. Dit gaat geweldig samen met vlees van de BBQ. Dus ik zou zeggen bel je vrienden. Maak een afspraak. Haal een mooi stuk vlees zoals een kruidig lamsrack of een stevige bavette. Surf even naar de Meisjes van de Wijn Webshop en scoor je fles, ééntje was voor mij niet genoeg ;) Ontvlam de bbq nadat je natuurlijk eerst gepronkt hebt met de coole fles!

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Contact
Meisjes van de Wijn
info@meisjesvandewijn.nl
085-489 44 47
Francis Baconstraat 5a
6718 XA Ede
Social
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • YouTube - grijze cirkel
Links

© 2021 Meisjes van de Wijn